Ik wil mijn product retourneren

Bij Meester Nutrition heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Wij crediteren het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van het product van jouw thuis naar onze webwinkel voor eigen rekening zijn, met een tarief van ongeveer 7,25 per pakket. Raadpleeg voor exacte tarieven de website van de vervoerder.

Bij het gebruik van jouw herroepingsrecht, vragen we je het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren, indien redelijkerwijs mogelijk. Neem contact met ons op via klantenservice@meesternutrition.nl om van dit recht gebruik te maken. Na ontvangst van het product in goede orde en ongeopend, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten.

Indien het product bij terugzending beschadigd is of als de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te inspecteren, behouden wij het recht om deze waardevermindering aan jou door te berekenen. Wij adviseren je om het product met zorg te behandelen en ervoor te zorgen dat het goed verpakt is bij retournering.

Ik wil mijn product ruilen

Dat is natuurlijk geen probleem. Neem even contact met ons op via klantenservice@meesternutrition.nl en wij helpen je graag. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren wel van het product voor jouw rekening zijn.

Ik heb een verkeerd bezorgadres ingevuld

Dat kan natuurlijk gebeuren, we zijn tenslotte allemaal mens. Maar we willen je wel vragen om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodat we kunnen kijken of wij het nog aan kunnen passen. 

 

Wat is het retouradres van Meester Nutrition

Je kunt het pakketje gefrankeerd terugsturen naar: Rietschans 68
2352 BB Leiderdorp, Nederland | Meester Nutrition
Voor de juiste portokosten kan je langsgaan bij bijvoorbeeld een PostNL of DHL servicepunt. 

 

Bewaar jouw verzendbewijs en track and trace goed totdat wij deze succesvol hebben ontvangen (wij sturen jou hier een mail over).