Wil jij een Meester Nutrition Influencer worden?

Ben jij vol energie op Social media en gepassioneerd over onze sportvoeding?

Wij zoeken gedreven atleten uit verschillende disciplines die de potentie hebben om te groeien. Samen streven we naar nieuwe hoogten en willen we de kracht van sportvoeding delen.

Voel jij je aangesproken? Laten we dan zeker bekijken of wij kunnen samenwerken: wij ondersteunen jou met sponsoring, en jij deelt vol enthousiasme jouw ervaringen met Meester Nutrition.

WAAR ZIJN WIJ NAAR OP ZOEK

Ben jij gepassioneerd over sport en Meester Nutrition? Wij zoeken geen influencers op basis van hun aantal volgers; bij ons staat jouw sportieve doelen centraal. Ons doel is om jou, als onze influencer, te ondersteunen bij het bereiken van jouw sportieve mijlpalen. Dit doen we door middel van sponsoring en actieve betrokkenheid op ons social media content platform.

Als Meester Nutrition influencer krijg je de kans om je behaalde prestaties te delen. Wij waarderen jouw content en zullen deze delen op onze kanalen, waarbij we jou taggen. Zo geven we jouw (opkomende) influencer-kanaal een boost.

HOE HET WERKT

Je begint met een standaard sponsorpakket en een persoonlijke kortingscode. Na de eerste maand evalueren we de samenwerking en kijken we naar de aanpak en mogelijke verbeterpunten. Op basis hiervan bepalen we de verdere samenwerking en verstrekken we aanbevelingen voor het vergroten van het social media bereik.

HOE MOET IK BEGINNEN

Vul het aanvraagformulier in en beantwoord de vragen nauwkeurig. We beslissen op basis hiervan of je interessant bent als potentiële influencer. Binnen 5 werkdagen nemen we telefonisch contact met je op. Als we potentie zien, sturen we de benodigde informatie en plannen we een persoonlijke of telefonische afspraak in om officieel van start te gaan. Samen bouwen we aan jouw invloed op het gebied van sport en gezonde voeding! 

4
AANMELDFORMULIER

    Contactgegevens

    Social media kanalen