Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten

Bij Meester Nutrition streven we ernaar om jouw sportvoeding snel en efficiënt te bezorgen. Als je op werkdagen vóór 17:00 bestelt, wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Track and Trace
Zodra wij je bestelling hebben ingepakt en verzonden, ontvang je per e-mail een track-and-trace link. Hiermee kun je eenvoudig volgen wanneer je pakket wordt verwacht.

Verwachte Levertijd
Bestel je op een werkdag vóór 17:00? Dan kun je normaal gesproken je pakketje de volgende werkdag thuis verwachten.

Vertraging
Hoewel we er alles aan doen om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, kan het in sommige gevallen voorkomen dat er vertraging optreedt. We vragen je om nog heel even geduldig 1 à 2 dagen af te wachten. Voel je echter vrij om contact met ons op te nemen, zodat wij samen met jou de status van de verzending kunnen bekijken. We staan voor je klaar om je te helpen! 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Bij MeesterNutrition.nl staan we klaar om je te helpen, zo ook bij een annulering van jouw order. Echter is dit alleen mogelijk indien het niet om gepersonaliseerde producten gaat. Neem wel eerst even contact met ons op voordat je de stappen voor retournering doorloopt.

Houd er rekening mee dat de kosten voor retournering voor eigen rekening zijn. Je kunt het artikel eenvoudig inleveren bij een PostNL pakketpunt bij jou in de buurt. Vergeet niet om het verzendbewijs goed te bewaren totdat wij het artikel hebben ontvangen en verwerkt. We waarderen je begrip en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Wij willen jou vragen altijd eerst even contact op te nemen via: klantenservice@meesternutrition.nl

Hou je er rekening mee dat retourneren op eigen kosten is?
Je kunt het artikel inleveren bij een PostNL pakketpunt bij jou in de buurt.

Ik zou graag samen willen werken met Meester Nutrition

Ben jij vol energie op Social media en gepassioneerd over onze sportvoeding?

Wij zoeken gedreven atleten uit verschillende disciplines die de potentie hebben om te groeien. Samen streven we naar nieuwe hoogten en willen we de kracht van sportvoeding delen.

Voel jij je aangesproken? Laten we dan zeker bekijken of wij kunnen samenwerken: wij ondersteunen jou met sponsoring, en jij deelt vol enthousiasme jouw ervaringen met Meester Nutrition.