Hoelang duurt de verzending van mijn order?

 

   Bezorgmomenten

Verzending:Bezorging:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

 

Verzendkosten

  • Omdat we onze producten zo sportief geprijsd hebben, kunnen we geen gratis verzending aanbieden. We rekenen voor leveringen binnen Nederland € 6,95 en voor België € 8,95.

  • Elke bestelling krijgt  een handige Track & Trace code, zodat je jouw pakketje op de voet kunt volgen. Zodra de betaling binnen is (behalve bij achteraf betalen), gaan wij aan de slag om jouw bestelling te verwerken. Bestel je op een werkdag vóór 17:00 uur dan vliegt jouw pakketje dezelfde dag nog de deur uit, compleet met Track & Trace.

  • Onze leverdagen zijn als een goed trainingschema, maar helaas kunnen feestdagen of slechte weersomstandigheden een kleine ‘cooldown’ veroorzaken bij PostNL. Daarom kunnen we een levering op de exacte volgende dag niet 100% garanderen.

 

Wat als de levertijd niet wordt gehaald?

“In 97% van de gevallen verloopt alles vlekkeloos en levert PostNL je pakketten binnen de beloofde levertijd af. Helaas betekent dit ook dat in die overige 3% jouw pakket een beetje een eigen route kan kiezen en niet op het geplande tijdstip arriveert. Als jouw pakket een tikkeltje later is en zich niet aan de beloofde levertijd houdt, vragen we je om nog even geduld te hebben.

Meestal blijkt het pakket gewoon even een pitstop te maken in het distributiecentrum van PostNL. Die hanteren als motto: ‘Wat later is, komt ook goed.’ Ze proberen vertraagde pakketten binnen 5 werkdagen na de beloofde leverdatum alsnog op de plaats van bestemming te krijgen. Dus als jouw pakket wat later dan gepland op de mat ploft, graag nog een kleine workout in geduld.

Is er na die 5 werkdagen nog steeds geen pakket bij jou thuis? Geen stress! Neem dan maar even contact met ons op. Samen met PostNL gaan we ervoor zorgen dat jouw bestelling alsnog wordt bezorgd.

 

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wij maken gebruik van de betrouwbare pakketpostdienst van PostNL. Het is handig als er iemand beschikbaar is op het afleveradres om het pakket in ontvangst te nemen. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn, geen zorgen! De vriendelijke bezorger laat een notitie achter in de brievenbus met de vervolgstappen.

Deze biedt je twee handige keuzes: het pakketje veilig afleveren bij de buren of het voor je achterlaten bij een handig afhaalpunt. Op het afhaalpunt wacht jouw pakketje geduldig op je en kun je het de volgende dag gemakkelijk ophalen. Zo is het ontvangen van je pakket lekker eenvoudig. 

 

Kan ik mijn bestelling ook volgen via Track & Trace?

Zeker weten! Voor elke verzending binnen Nederland en België krijg je een handige Track & Trace code. Zodra wij je bestelling hebben verwerkt, sturen we deze persoonlijke code naar je toe via e-mail. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat PostNL de Track & Trace code activeert.

Dezelfde avond of uiterlijk de volgende ochtend kun je met deze code precies volgen waar jouw pakketje zich bevindt en wanneer de bezorger van plan is om het bij jou af te leveren. Mocht de Track & Trace code aangeven dat de bestelling al is afgeleverd, maar je hebt nog niets ontvangen, geen paniek. In de meeste gevallen wordt de bestelling op een later moment alsnog bezorgd. Twijfels over de aflevering? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!

 

Klantenservice

Heb je een vraag of wil je advies over onze producten? Bel of mail dan gerust naar onze klantenservice! Je kunt ons bereiken tussen 09:00 – 17:00. Email:klantenservice@meesternutrition.nl
Telefoon: +31686119929